Ceredi táborozás - 2013. október 14-19.

A Kunpeszéri Általános Iskola 15 tanulója 2013. október 14-19-ig „Ezt mind felfedeztem!” c. természetismereti táborban vehetett részt, a Nemzeti Tehetségprogram jóvoltából, melyet a kisiskolák számára tehetségsegítő programjainak támogatása céljából pályázat útján hirdetett meg.

Az elnyert pályázat során tanulóinknak csodálatos élményben lehetett részük. A gyerekek sok-sok új tapasztalattal bővíthették a megszerzett tantárgyi tudásukat, valamint megismerhették hazánk más tájegységét is. A programunk megvalósítása során többek között a Tajti tóhoz tettünk kirándulást (kerékpárral). A tervezett programunk negyedik napján Pálinkás Sándor mézlovaggal találkoztunk, majd hangszerbarkácsolás és rejtvényfejtés következett. Két előre nem tervezett programelemmel gazdagodott a tábori „munka”, az egyik egy helyi vadász vezetésével vadles megtekintése (helyben szerveztük meg, hiszen a táborban részt vevő gyermekek szülei között is van vadász, így nagyon érdekelte őket a téma), a másik programelem egy őszi divatbemutató volt, az évszaknak megfelelően, amelyben a gyerekek kézügyességi és barkácsolási lehetőséget kaptak.

Képek a ceredi táborozásról

Köszöntjük Kunpeszér település honlapján, a lap Internet Explorer-re készült !

 


Kunpeszérről - A község címeréről - Testvértelepülésünk - Természeti környezet - Önkormányzat - Polgármesteri Hivatal - Intézmények - Álláslehetőség - Letölthető nyomtatványok - Közérdekű adatok - Hivatalos közlemények - Hírek - Programok - Képtár - E-mail